GREEN WAYS s.r.o.

01.01.2014 00:00

 

Společnost Green Ways s.r.o. vznikla v roce 1999 jako jedna z průkopnických firem na poli funkčních potravin a to konkrétně tzv. Zelených potravin (Green food). Společnosti se podařilo tento trh vytvořit a rozšířit i mimo naši republiku. Navíc nadále pracujeme na jeho dalším rozvoji.

Marketingovým nástrojem a jediným distribučním kanálem ke konečnému spotřebiteli je etický síťový marketing. Principem je spolupráce na základě dobrovolného smluvně definovaného partnerství mezi společností a jednotlivými distributory. Bez dobrovolné smluvně definované spolupráce obchodních partnerů by totiž jakkoli kvalitní a potenciálně velmi užitečné produkty jen těžko hledaly své zákazníky.

Společnost je ekonomicky vysoce stabilní a úspěšná. Dovolíme si rozvinout slůvko „stabilní“-  i v období hospodářské krize se nám podařilo zvýšit obchodní aktivitu o více než 10%.

Nadále se snažíme ve všech činnostech pracovat s maximální pečlivostí a s důrazem na přínos pro našeho zákazníka, ať se jedná o konečného spotřebitele nebo o obchodního partnera. Víme, že vysoká KVALITA našich produktů a vztahů s našimi partnery je klíčovým pilířem pro stabilitu naší společnosti a základním předpokladem pro její další dynamiku, rozvoj.

Snažíme se ve všech našich aktivitách pracovat nadstandardně. Ikonou, která dobře vystihuje naši práci, je symbolika dvou mostů: Jsme mostem mezi přírodou a civilizací a mostem mezi úspěchem a průměrností.

Věřím, že spolupráce s naší společností může všem našim partnerům přinést nejen ekonomický profit, ale také dlouhodobou pozitivní změnu v jejich životech – zcela v souladu s vizí Green Ways:

Nabízíme příležitost ke změně kvality života v ekonomické oblasti a v oblasti životního stylu prostřednictvím našich unikátních produktů a etického síťového marketingu.

 

Václav Rathouský – majitel společnosti

Sedm let pracoval jako nejvyšší manažer u společnosti distribuující potravinové doplňky a měl možnost srovnat působení desítek produktů na lidský organismus. V roce 2001 založil vlastní společnost síťového marketingu, která distribuuje zelené potraviny. Jeho společnost podporuje odborníky zkoumající vliv přírodních potravin na lidské zdraví a sponzoruje tvorbu studií na působení zelených nápojů. Největší pozornost zaměřil na výzkum sladkovodní řasy Chlorella pyrenoidosa a nápoje z listů mladého ječmene. O zelených potravinách říká: „Jsou to nejstarší, vědou nejvíce prozkoumané a lidmi nejvíce prověřené potraviny. Nepřicházíme s ničím novým! Pouze rozfoukáváme jiskru poznání, které lidstvu pomáhá od stvoření věků.“

Spisovatel, podnikatel, sportovec, otec šesti dětí. Autor knihy Joy management. Přednáší téma "Krize jako příležitost". www.joymanagement.cz

 Jako odborný poradce např. v tomto článku ...

 

ODBORNÍ PORADCI

David Sandoval

Studoval zdravotní problematiku na institutu dr. Wigmoreové, kde také poznal sílu zelených nápojů. Zde se seznámil s většinou významných propagátorů zelených potravin, např. s Viktorem Kulvinskasem, autorem světových bestsellerů a zdravé výživě. Zelené potraviny ho natolik zaujaly, že nabídl své služby marketingového manažera společnosti Green Foods Corporation vyrábějící nejznámější zelený nápoj na světě – produkt Green Magma. V této společnosti s velkým vědeckým zázemím pracoval po boku lékaře a vědce dr. Yoshihide Hagiwary. Později založil vlastní „zelenou společnost“ s názvam „Pure Planet“. Dnes zásobuje zelenými nápoji statisíce uživatelů na americkém, japonském a evropském trhu. Je autorem mnoha úspěšných světových produktů a charismatickým propagátorem alternativních cest ke zdraví.

MUDr. Miloslav Lacina

Absolvoval Vojenskou lékařskou akademii v Hradci Králové a jeho oborem je všeobecné lékařství. Do roku 1995 pracoval jako vojenský lékař. Od roku 1995 provozuje soukromou praxi. O směry přírodní léčby a racionální výživy se zajímá od skončení studia. Provozuje i homeopatickou praxi – francouzský směr. V současnosti přednáší o zelených potravinách a potravinových doplňcích. V letech 2002–2008 vypracoval na zelené potraviny několik studií.

 

Společnost GREEN WAYS pomáhá potřebným.

Značná část zisku společnosti je investována směrem, kde je zapotřebí pomoci zvenčí. Každý rok pečlivě vybíráme z desítek žádostí o charitativní pomoc. Předkládáme seznam organizací, ale i jednotlivců, kterým jsme pomohli v letech 2001 až 2012.

Více na www.gw-int.net/cs/humanitarni-cinnost