Jak dlouho a jak často zelené potraviny

25.03.2014 11:34

 

Ječmen a Chlorella Green Ways jsou vysoce bezpečné produkty. Jsou z kvalitních a námi hlídaných zdrojů a jsou naprosto čisté, jak jistě víte i podle chuti :) Proto doba jejich užívání je neomezená, bez nutnosti jakýchkoliv přestávek.

Určitě si říkáte, jak dlouho to mám brát? Byli byste asi spokojeni, kdybych řekla, že stačí 3 měsíce a budete ok. Možná by mi to i někdo uvěřil. Ale FAKT to nestačí. Něco jsme si do těla za ty roky „nanosili“ a tyto odpadky navíc v těle způsobily změny. Proto máme bolesti a nemoci. A prostě to chvíli trvá, než se všeho zbavíme a tělo vnitřně srovnáme. Představte si dům, který 30 let chátral a vy byste dostali jen 3 měsíce na to, abyste z něj udělali zánovní vilku.

Pokud se sebou chcete opravdu něco udělat, tak je doba užívání Ječmene a Chlorelly GW minimálně 1/20 vašeho dosavadního života. Je to detoxikační doba s našimi zelenými potravinami. Když mluvím o detoxikaci, mám na mysli hloubkovou léčebnou detoxikaci. 100 % uživatelů za tuto dobu zaznamená značné změny. 70% lidí má to štěstí zažít subjektivně příjemné změny na sobě již během prvních 3 měsíců pravidelného užívání. Objektivní změny jsou v těle během prvních 3 měsíců vždy, to jistě znají ti z vás, kteří chodí na pravidelné odběry.

 

No, a jak často? Dvakrát denně – pravidelnost je zde zcela zásadní! Tělo vám musí „uvěřit“, že mu to zelené budete dodávat i zítra a pozítří, ... Že to není nějaký momentální výstřelek. Denní dávky máte od nás doporučené. Vyhýbejte se ale výkyvům typu jeden den 20 tablet, druhý den 5 tablet, třetí den nic ... Tedy, zásadně pravidelně a stabilní množství. Antibiotické dávky nepovažujte za výkyv, ale momentální opodstatněnou zvýšenou potřebu těla :)

Pokud si Ječmen s Chlorellou „testujete“, zda i vám fungují účinky, držte se doporučeného dávkování od nás. Naše odpovědnost za účinky končí ve chvíli, kdy není dodržena pravidelnost a dávky.

 

Víte ... zelené potraviny GW jsou jako alkohol. Funguje u všech, jen někomu na opití stačí sklenička, někdo potřebuje celou láhev :o) Neexistuje člověk, se kterým by alkohol nic neudělal, stejně tak jako neexistuje člověk, se kterým nic neudělají zelené potraviny GW.

 

Níže se můžete podělit o svoje zkušenosti a inspirovat tak ostatní.

 

Přeji hodně vytrvalosti dotáhnout to až do konce :o)

Ing. Jana Ziková

 

Diskusní téma: Jak dlouho a jak často zelené potraviny

Datum: 21.06.2020

Vložil: AAmbimbbunk

Titulek: when will generic cialis be available

<a href="https://cialisle.com/">cialis no prescription</a>

Datum: 21.10.2014

Vložil: Richardrark

Titulek: nike store https://www.hermankauz.com/


Datum: 30.06.2014

Vložil: petra

Titulek: zelené potraviny

Zelené potraviny od Gw jsem začala užívat před dvěma lety kvůli častým angínám a nemocem(6antibiotik)během roku.začátky sice byly někdy krušné ale za ty dva roky jsem nebyla nemocná krevní obraz se mi zlepšil a letos jsem poprvé i bez léků na alergii a průduškové astma takže můžu jen a jen doporučit.

Přidat nový příspěvek