Jak poznat nejlepší Ječmen a Chlorellu?

03.06.2014 14:40

 

Na trhu se objevuje více a více zelených potravin různých značek a distributorů. Jak poznat, kde to jsou investované peníze a kde utracené? Při psaní tohoto článku mám před sebou dvě velké tabulky. Jedna se týká všech ječmenů a druhá všech chlorell na českém trhu. Jsou to tabulky srovnání, co náš trh nabízí, vypracoval je jeden internetový server. A je nádhera vidět, že GW je nejkvalitnější a zároveň nejlevnější. Všichni znáte ceny pro registrované zákazníky GW, tak si do tabulky stačí dosadit ty správné a dojdete ke stejnému závěru jako já :o)

Ráda bych více rozebrala tu nejvyšší kvalitu. Složení zelených potravin je totiž podstatné, ale ne dostačující. Velmi důležitá je bezpečnost a účinnost zelených potravin. A o tom mluví piktogramy, které teď nově najdete na krabičce.  

Chceme, aby Ječmen a Chlorella POUZE pomáhaly, ne pomáhaly a někde trochu nebo více škodily. Dlouhodobě se totiž malé poškozování mění ve velké. Každá dodávka GW je kontrolovaná a to dvakrát. Poprvé, když opouští ječmenná pole a chlorellové nádrže. Testuje se mikrobiologie, nutriční standardy a potenciální rizikové složky. Podruhé probíhá stejná kontrola při vstupu na český, slovenský a polský trh. Přeprava patří mezi rizikové a kritické body. My tuto bezpečnost hlídáme, pro klid váš, klid vašich dětí, těhotných i kojících maminek. Na tuto bezpečnost jsme natolik pyšní, že má i svou ikonu Double Control, která bude naše krabičky zkrášlovat a připomínat vám tuto podstatnou skutečnost dvakrát denně.

Druhý piktogram Antioxidant Activity symbolizuje účinnost a pravdivost. Pravdivost všech slibů a příslibů v účinky, které jste od nás slyšeli a uslyšíte příště. Pravdivost v tom, že se jedná o ryze přírodní produkt. Tak čistý, jak si dokážete představit a tak čistý, jak jen to na naší planetě jde. Neexistují lepší lokality pěstování, neexistují lepší technologie zpracování.

Proto GW stojí pouze na těchto dvou projektových produktech. Když jsou nejlepší a naprosto dostačující ve své komplexnosti pro lidské tělo, je nesmysl nabízet jich více.

 

„To nejlepší je právě tady a teď.“

 

Ing. Jana Ziková

 

Diskusní téma: Jak poznat nejlepší Ječmen a Chlorellu?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek