MÁTE RÁDI DIETY, KÚRY A STAGNACI?

25.05.2017 13:00

 

Už dlouho jsem pro vás nic nenapsala a asi i proto níže jsou základní informace, proč vlastně "pustit" Ječmen a Chlorellu GW do svého života. Se svými dětmi konzumujeme zelené potraviny již více než 4 roky a řadu věcí považuji za standard. A tak si je tímto také připomenu. :)

 

Obecně, mladý Ječmen GW a Chlorella GW jsou zelené potraviny. Významně ovlivňují duševní a fyzickou pohodu. Řada lidí s jejich konzumací zažívá velkou změnu v kvalitě svého života. Píši "řada lidí", protože přínos záleží na mnoha okolnostech: pravidelnost, dostatečné dávky, dlouhodobost, správné porozumění tělu, znalost fungování zelených potravin v těle a tak.

Začněme tím, co je to zdraví? Je to schopnost pohodlně zvládat všechny úkoly a problémy každodenního života. ... Jak jste na tom vy právě dnes? Teď? Je nebo není to fajn? ... A za dva roky, pořád fajn?  ... Na otázku „Jaký je život?“, odpověděli byste „Život je skvělý!“ nebo „Život je těžký!“?

 

Smysl dává dlouhodobá a pravidelná péče.

 

Chtělo by to možná změnu, začít něco nového. A také otázka je, jak dlouho u té změny vydržíte - týden, měsíc, dokud i kamarád/ka to vydrží? Protože cokoliv jiného je jen „dieta, kúra“, a nemám tím na mysli jen stravu, ale i sport, práci, vztahy, ... Např. na jaře začneme sportovat a na podzim končíme. A další jaro začínáme zase odznova. Dlouhodobě to ale nikam nevede, je to stagnace. S občasným pocitem, že jsme pro sebe něco udělali.  A dokonce i počítáme s tím, že se asi stejně opět ničeho extra nedobereme, a přitom si toho tolik přejeme. Jak to bývá? "Přejeme Ti hodně lásky, zdraví, pohody, úspěchu, štěstí, ..." Přejme si a dopřejme si život takový, po jakém toužíme!

 

Naše tělo je to nejvěrnější, co v životě máme.

 

Víte proč? I když ho stále uvádíme do stresu, necháme ho dýchat městský vzduch, lijeme do něj kafe s mlékem, zákusky, pivo, slivovici, necháme uvadat svaly životním stylem "na židli a v autě", dáme mu málo spánku, stále funguje a dělá co nejvíc může. Nenaštve se na nás, a neřeknou si třeba ledviny z důvodu nedostatku vděčnosti od nás: "Tak, mne už to nebaví a od zítra nemakám". Dál plíce dýchají, tluče srdce, fungují orgány, ... Dokuď tělo může, tak maká.

Trochu jsem se nechala unést, tak abych navázala. Pro mne jsou zelené potraviny GW základní podporou a oporou, které svému tělu dávám. Projevuji tím vděčnost za své zdraví a zároveň mi nabízí reálně žít "hodně zdraví, pohody, štěstí". Něco pro to dělám, a to dlouhodobě a pravidelně. Samozřejmě toho pro své zdraví a štěstí dělám i víc, běhám, cvičím Mohendžodáro, piji citrónovou trávu, dívám se na veselé filmy a pořady, nesleduju zprávy a tak. Ale zelené potraviny GW jsou pro mne základ, na kterém můžu dál stavět.

 

Ječmen GW a Chlorella GW neléčí nemoci a bolest. Poskytuje prevenci pro tělo a psychiku jako jeden celek. S těmito zelenými potravinami budeme mít lepší životní styl, menší dopady městského prostředí na váš život, budete biologicky mladší a lépe se cítit.

 

Skutečná prevence a odstranění příčin potíží.

 

Za poslední desetiletí jsme si zvykli na to, že je normální mít diagnózy a chodit k několika specialistům.  Znáte to? : „S tím člověk musí počítat.“ „Nedá se nic dělat, roky člověk nezastaví.“ "Už nejsme nejmladší." „Máme to v genech, s tím nic nenadělám.“  :)

 

Ječmen a Chlorella vedou tělo k přirozenému stavu = zdraví, k tomu nejlepšímu stavu těla a psychiky, kterého jste každý individuálně schopni.

Přirozený stav, stav zdraví, nastává při plnění několika požadavků, které od nás tělo žádá. A ono na oplátku bude fungovat tak nejlépe a tak nejdéle, jak dokáže:

-  každodenně vracet tělo do  správného pH , všechny orgány a tělní systémy,

biochemie funguje přirozeně a zároveň nepřetržitě kvalitně,

-  pravidelná regenerace v celém těle,

-  kvalitně vyživená každá buňka těla, dostává to, co potřebuje, aby fungovala správně,

-  každodenně vyčištěný organizmus od těžkých kovů, toxinů a plastů,

-  změna životního stylu = vrátit se ke svým původním chuťovým návykům, a to z doby, než jsme se zahltili stresem a cukrem.

 

Jak tohle všechno máte udělat?! ... Je těch odrážek hodně, že? A možná se vám to zdá těžké. Už tak máte v životě moc úkolů. 

 

Příroda a život je jednoduchý. Stvořila nás příroda a stvořila pro nás i všechno to, co potřebujeme, abychom byli zdraví, potravu pro lidi. Ovoce, zeleninu, ořechy, semínka. Pak jsou zde obzvláště velké dary od přírody v podobě superpotravin - např. právě Ječmen a Chlorella. Firma Green Ways je jedna z mála, která to přírode svým způsobem zpracování nekazí.

 

Zpátky k našemu tělu. A proč tohle všechno tělo potřebuje? Protože cokoliv, co nás trápí, má původ v jedné nebo více odrážkách výše. Bolest hlavy, deprese, nadváha, alergie, onkologie, astma, …., všechno najdete v odrážkách.

Ječmen a Chlorella pomáhá v těle nastartovat samoléčebné procesy, které máme od přírody zakódované. Všichni! Není to úleva?  Tělo se dokáže pomoct i samo! Vy rozhodujete, jestli to tělu umožníte a podpoříte ho. Uzdravování znamená regenerace na buněčné úrovni, vyrovnání pH na všech tělních rovinách, čištění až do jádra buněk. Ovlivňují chuťové návyky, které jsme si během života pokazili nadměrnou konzumací především cukru. A spousta dalších věcí ... 

 

Já vím, je to furt dokola ...

 

... čtete to na všech letáčcích a článcích. Člověk pak už ani nemá chuť něco dělat a ztrácí důvěru ve zkoušení nových věcí. Už se totiž tolikrát "spálil". Tak se třeba každý rok pro něco rozhodněte a to tak dlouho, dokud nenajdete to, co je pro vás to nejlepší. Nabízím zde své zkušenosti s GW, ale možná je pro vás nejlepší něco jiného. Hlavně, hledejte  a přejte si, jděte si za tím. Když se v něčem "zklamete", poděkujte za zkušenost a počkejte si na něco dalšího. Pro každého z nás je tady něco, nebo i víc věcí, které nás "drží". Někdo se najde v meditacích, někdo v raw stravě, v józe, ...

Zelené potraviny GW umožní tělu pravidelný vnitřní úklid od škodlivin a „odpadků“. Tak, jak pravidelně uklízíme doma, Ječmen GW a Chlorella GW jsou takové naše vnitřní uklízečky.

Nejsou to potravní doplňky, ale komplexní potravina – nic se z nich neodebralo, ani se nepřidalo, a to je hodně podstatné! Jak narostly, tak se vysušily a tak je tady máte. Klasické potravní doplňky mají tři nedostatky. Nepracují celotělově, buď si koupíte něco na klouby, imunitu, na nervy :), na žaludek, … Dále tělo buď jen vyživí nebo vyčistí. Nikdy však neumí oboje. A za třetí,  farmaceutické firmy si myslí, že přijdou na něco, o čem příroda nemá ani páru. :) Začnou zkoumat, extrahovat, smíchávat a dělat z toho „vědu“.

Zelené potraviny to dokážou a tím se liší od všech ostatních konceptů péče o zdraví a prevenci. Poskytují komplexní servis o tělo na vyšší úrovni.

 

Neexistuje jedna potravina, která toto dokáže obsáhnout. … Ale DVĚ už ano!

 

Obě zelené potraviny se skvěle doplňují, působí v synergii. Navzájem se podporují a zesiluje se jejich vzájemný účinek. Ječmen GW např. dokonale uzavírá kruh detoxikace, kterou obstarává Chlorella GW. Nedojde díky tomu ke ztrátě minerálů v důsledku nekomplexní detoxikace. A že k tomu běžně dochází nejen při detoxikaci, ale i při užívání preparátů z lékáren.

Z potravin si tělo bere samo a přeskládá si tělo uvnitř tak, jak potřebuje. Tělo však to samé neumí s léky a farmaceutickými preparáty. Dám Vám jednoduchou pomůcku: Cokoliv, s čím hrozí předávkování, je pro tělo nepřirozené a komplikované. Je možné se někdy předávkovat banány, ořechy, brokolicí, Ječmenem GW, Chlorellou GW …? Nene. Je možné se předávkovat B-komplexem, multivitaminy, kloubními preparáty, Marťánky, Vibovit bonbónky …? Co myslíte?

 

Silný přírodní produkt do našeho přírodního těla.

 

Mladý ječmen je bohatý na enzymy rostlinného původu. Prokázáno jich bylo více jak 20. Odhady sahají až k počtu 100 enzymů. Pro srovnání, běžně dostupné léky enzymoterapie obsahují např. 8 enzymů, navíc živočišného původu. Jako pozitivní se však počítá rostlinný původ, a navíc jejich původní nezměněná podoba (bez extrahování). Každý se rodí s jistou enzymatickou bankou. Pokud se enzymy díky způsobu života významně odčerpávají, tělo přestává fungovat přirozeně fyziologicky. Klesá kvalita života a zkracuje se jeho délka.

 

Ječmen GW a Chlorella GW ctí naprosto všechny bio–logické zákony.

 

Jedinečný je enzym SOD pro své silné antioxidační aktivity. Vytváří v těle podmínky onkologické prevence a dlouhověkost. Chlorella obsahuje přírodní antibiotikum a prebiotikum. Dále obsahuje růstový faktor CGF, což je složka nacházející se pouze v této řase.

 

Chlorella GW oživuje unavené buňky.

 

Má významný vliv na střevní a vaginální mikroflóru. Urychluje až 4x její růst. Omlazuje a podporuje očistné pochody vitalizací buněk. Vláknina obsažená v Chlorelle GW má vysokou schopnost vázat toxiny. Strhává odpadní látky jako při kartáčování a díky absorpční schopnosti je odvádí z těla. Vylučování jedů je tím 3x-7x urychleno. Podporuje vyprazdňování a snížení hmotnosti. Jak Ječmen GW, tak Chlorella GW obsahují chlorofyl.

 

Působí protizánětlivě, protivirově a antibakteriálně.

 

Má vysoký desinfekční účinek a působí jako přírodní deodorant. Proto se hojně využívá v medicíně a kosmetologii. Obě zelené potraviny GW jsou zásadité a vyrovnávají pH organismu. Všechny nemoci vznikají z překyselení, proto je velmi důležité jíst zásaditou stravu!

 

"Je na to nějaký důkaz? Vyzkoušejte to a důkazem budete Vy." Eckhart Tolle  

 

Začněte svou změnu, třeba zrovna se zelenými potravinami Green Ways, pravidelně v dostatečné dávce je jezte minimálně rok. Poté lze hodnotit, subjektivně i objektivně, jejich přínos pro vás.

 

 

 

Přeji vám pohodový den a hodně zdraví!

Ing. Jana Ziková

 

 

P.S.: Hodně v textu pořád píši "GW". To proto, že na trhu je spousta dalších produktů. Pokud zde píši informace a zkušenosti, týkají se pouze této značky, kterou považuji za dlouhodobě bezpečnou a účinnou.

 

 

Máte otázky?

 Chtěli byste zaslat nějakou konkrétní zkušenost od klienta?

Jste stávající zákazníci a rádi byste nějakou studii?

 

jani.zikova@email.cz

www.ZdraviPodKontrolou.cz