Kde se kupuje životní energie

16.02.2016 12:04

 

Často přemýšlím, čím bych obohatila a inspirovala budoucí nebo stávající klienty, co jí zelené. Některé trápí různé hodně nepříjemné a život omezující projevy, které se pojmenovaly některou diagnózou.

Ale dnes bych chtěla mluvit o něčem docela fádním. Na první pohled.

Díky stresu, shonu, jídlu při chůzi, se v nás blokuje tok energie, vitality a vzniká tak únava. Náhlá nebo permanentní. Nic nám není, jen jsme unavení. Taky říkáte: „Dneska jsem bez energie.“? A zítra to zopakujete? :)

Jenže ta energie ve vás je! To je super zpráva! Nemusíte ji totiž už nikde shánět! :)

Je to jako rybník a v něm stojatá voda. Ta voda tam pořád je, ale nehýbe se. A víte, jakou ohromnou sílu voda má! Ale rozhodně ne ta stojatá s lekníny nahoře. :) Jen potřebuje k projevu své energie nějaké podmínky. Vy jste to stejné, plní síly, jen je potřeba mít zvedlá stavidla. :)

Stavidla zavírá stres, málo spánku, špatné jídlo a vztahy, pocit neužitečnosti. No, a co s tím? Pro jednoho možná práce na celý život. :)

Ječmen GW v sobě nemá žádné povzbuzující látky. Ale právě zvedá stavidla ve vašem vlastním těle. Je protiváhou toho, co prozatím nemáte ve svém životě ještě zvládnuté. Konkrétně, vytváří podmínky k probuzení Vaší vlastní energie, kterou jste nikdy neztratili. Máte ji, všichni!!! A to je super!

 

Jak se cítíte, když jste plní energie? A kdy jste to zažili naposledy?

 

Krásné úterý plné energie! 

Janča

 

P.S.: Pro oduševnělé, životní energie je to jediné, co jsme. :)