Lymfatický systém a celulitida

25.04.2014 21:01

 

Všichni víme, co to je a jak celulitida vypadá :) S jarem každý rok vyběhne spousta přípravků a návodů, jak zatočit s celulitidou :o) Pak přijde další jaro a jsme zase na začátku.

Nerovnosti na pokožce jsou projevem špatného fungování lymfatického systému (LS).  

PROČ celulitida vzniká? Hromadění toxinů v těle, hormonální změny a antikoncepce (nadmíra estrogenu), dědičnost. Ženám narozdíl od mužů se usazuje tuk právě v těchto kritických partiích. Navíc mají ženy "nešťastnou" strukturu podkožního vaziva, které právě umožňuje zvětšené tukové buňky snadno vytlačit proti povrchu kůže.

Úkolem LS je chránit tělo a udržovat ho čisté. Lymfa je zásaditá průhledná tekutina, která proudí lymfatickými cévami z buněk do žilní krve. Funguje jako voda, která dopravuje splašky do kanalizace. Není zde žádné „srdce“, které by natlakovalo lymfatický systém. Proudění je zajištěno změnou tlaku krevních cév a pohybem svalstva. Nevyhovující strava a životní styl zahlcuje LS a ten začíná fungovat omezeně a ucpává se. Kouření, alkohol, káva, málo pijeme, ... Nedostatek správného pohybu proudění lymfy ještě zpomaluje a zastavuje. V místech je značně omezen průtok krve a lymfy. A celulitida je na světě.

 

ŘEŠENÍM je výrazné VNITŘNÍ aktivování a stálé povzbuzování lymfatického a krevního systému. Podpořit čistící schopnosti LS a harmonizovat systém hormonální.

  • stravou – Ječmen a Chlorella GW - "koncentrovaná zelenina" významně podporující fungování a rovnováhu LS, jablka, citrusové plody, ananas, ostatní ovoce a zelenina – co nejvíce, ideální je ½ denního příjmu potravy v podobě ovoce a zeleniny, pitný režim
  • zvládání stresu a náročného životního stylu - Moc přítomného okamžiku - kniha nebo mp3
  • aerobní pohyb - všechny aktivity, kdy se vám zvýší dechová frekvence – kolo, svižná chůze, ... Rozhodně ne silové sporty.

Čím více výše uvedených položek zvládnete vnést do svého života, tím je řešení komplexnější a účinnější.

 

Jsou i VNĚJŠÍ způsoby, jak stimulovat lymfatický systém: Manuální lymfodrenáž, která vede k lokální stimulaci LS. Přípravky k zevní aplikaci mají za úkol zvýšit lokální prokrvení. Jejich účinek je proto velmi omezený.

 

Vnitřní zásah do celilitidy je vždy účinnější a trvalejší. Je to stejné jako u špatně fungujícího motoru - nepomůže, že ho umyjeme a nablýskáme. Musíme jít dovnitř a závadu opravit. Všechno začíná uvnitř a řešení lymfatického systému také.

 

Přeji pohodovou přípravu na léto v plavkách :o)

 

Ing. Jana Ziková

 

Diskusní téma: Lymfatický systém a celulitida

Datum: 02.04.2024

Vložil: RobertMob

Titulek: Aloha, writing about price

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

Datum: 01.04.2024

Vložil: EsbeSic

Titulek: Cool, I've been looking for this one for a long time

not working

Datum: 31.03.2024

Vložil: RobertMob

Titulek: Hello, i write about your the price for reseller

Salut, ech wollt Äre Präis wëssen.

Datum: 30.03.2024

Vložil: RobertMob

Titulek: Hello i writing about your prices

Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Datum: 29.03.2024

Vložil: WilliamMip

Titulek: шарлатаны

является участником банды . Именно помогла ему открыть сайт и теперь она за своё покровительство и раскрутку получает часть денег от клиентов-лохов, которых обработал мерзавец-шарлатан.

Как это обычно и бывает у мошенников, — это не настоящие имя-отчество, а очередной псевдоним. За случайной кличкой скрывается безработный, раньше уже мотавший сроки, продолжающий свою мошенническую деятельность.

Вместо реального фото, на вывешено сгенерированное нейросетью изображение мультяшного персонажа, эдакого старца-волхва. Настоящую же свою испитую,физиономию немаг тщательно скрывает, так как справедливо опасается, что вычислят и накажут.

Также на размещены написанные аферистом отзывы даже за 2010 год. В реальности же сайт появился всего пару недель назад – 15 февраля 2024 года. И именно эти две недели уголовник обманывает именно под кличкой.

Однако у него уже есть опыт в мошеннической деятельности, так как раньше он промышлял под кличками:

Будьте бдительны: и на сайте и на других подобных площадках действуют опасные и умелые в своей противозаконной деятельности аферисты. Они знают, как войти в доверие, но никто из них не способен оказать реальную помощь.

И шарлатан и подобные ему, постоянно дают пустые обещания. Деньги гребут лопатой, но никогда ни одному человеку не помогут. Так как все приписываемые им сверхъестественные способности — один сплошной обман. Ни один реальный отзыв от обманутых клиентов на не будет пропущен лжемагом – все отзывы от сам себе и пишет.


доктор шарлатан и его дочери фильм 1980 актеры
шарлатан фильм 2020 смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве
игра шарлатаны
измени себя без курсов психологов и других шарлатанов скачать
старик не шарлатан что такое правда человек вот правда
как отличить мануального терапевта от шарлатана
шарлатан синоним
шарлатаны это
фильм доктор шарлатан и его дочери
шарлатан аниме

Datum: 27.03.2024

Vložil: RobertMob

Titulek: Aloha, writing about your price for reseller

Salam, qiymətinizi bilmək istədim.

Datum: 23.03.2024

Vložil: RobertMob

Titulek: Hi i wrote about price

Ola, quería saber o seu prezo.

Datum: 21.03.2024

Vložil: Stevendeact

Titulek: маг иннер руны отзывы - приворот мужа домашних условиях

иннер отзывы маг

Hello, Neat post. There’s an issue together with your site in internet explorer, would check this?E still is the marketplace chief and a large element of other folks will leave out your magnificent writing due to this problem.Wonderful web site Lots of useful info here Im sending it to a few friends ans additionally sharing in delicious And obviously thanks to your effort.


маг иннер отзывы как искупить свою вину после приворота
как сделать самому приворот, привязку, присушку на мужчину
иннер отзывы маг гадания магия любовный приворот
действия приворота по фото

Datum: 20.03.2024

Vložil: HarleyZew

Titulek: маг альмарель оккультист отзывы - приворот парня на кровь

Пользуясь услугами Мага Альмареля, я нашел ответы на многие вопросы и решил сложные проблемы в моей жизни. Его ритуалы магии были проведены с большой тщательностью и эффективностью. Я впечатлен результатами и благодарен Магу Альмарелю за его профессионализм и талант. Рекомендую его услуги всем, кто ищет помощь в области магии и духовности.






маг альмарель отзывы
приворот на месячные без фото
маг альмарель отзывы
сделать сильный приворот на парня
маг альмарель отзывы
альмарель маг отзывы


приворот по фотографии читать самостоятельно на девушку

Datum: 20.03.2024

Vložil: RobertMob

Titulek: Hi, write about the price

Sveiki, es gribēju zināt savu cenu.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek