Proč přichází únava právě na jaře

25.03.2014 10:36

 

Tak jako se na jaře probouzí příroda, naše tělo se na jaře probouzí také. I když žijeme ve městě, tělo pořád dodržuje tyto přírodně-biologické zákonitosti. Imunitní systém se na jaře "probouzí" a začne se dost intenzivně zbavovat toxinů, které se během „zimního spánku“ nahromadily. Na jaře tedy začíná „velký úklid“. Z tkání se toxiny vyplavují do krevního oběhu a to přináší vedlejší účinky – oslabení štítné žlázy a nadledvin, snížení imunity, smutek, poruchy vstřebávání živin (malabsorpce). Toto všechno nás připravuje o energii. A my se cítíme tak unavení.

Pokud únava trvá déle jak šest týdnů, jedná se o únavu chronickou. Častou příčinou je dlouhodobé oslabení štítné žlázy a nadledvin, které se projevují depresemi a úzkostmi. Zde již souvislost s jarním obdobím není. Proto, chcete-li se zbavit chronické únavy, je potřeba obě žlázy zregenerovat. A právě to patří mezi ty úplně základní vlastnosti Ječmene a Chlorelly GW. Doporučuji z vlastní zkušenosti. Před dvěma lety jsem měla dost silný únavový syndrom, zvětšené krční uzliny. Ze strany lékařů nepřicházela žádná pomoc.  Únavový syndrom u mě dozrával do tohoto stavu asi po dobu jednoho roku. Vyzkoušela jsem všechny doplňky stravy, co jsem doma měla a nic. Začínalo to být polovážné, protože jsem dokázala být funkční tak do 15 hod, pak jsem jen "přežívala" a psychicky kolabovala. Zásadní změna právě přišla se zelenými potravinami GW. Během 2 týdnů jsem se cítila dost výrazně lépe a můj stav se pořád zlepšoval. To byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem se začala věnovat zeleným potravinám GW na profesionální úrovni.

Míra jarní únavy naprosto kopíruje naši stravu během zimy. Čím více cukru, tuku a alkoholu bylo, tím více jsme unaveni. Pokud jsme během zimy tělo podporovali v pravidelné každodenní detoxikaci zelenými potravinami GW, je únava nízká nebo minimální. Imunitní systém nemá tolik práce a z naší energie nám odebere jen málo. Ovšem velmi záleží na tom, jak dlouho zelené potraviny užíváte a zda pravidelně. Zda jste začali během zimy nebo už v létě, jaký máte životní styl a zátěž.

I přesto, že máte pravidelné denní dávky Ječmene a Chlorelly GW, imunitě můžeme velmi pomoct a posunout tak kondici svého těla na ještě vyšší úroveň. Dát si nadstandardní jarní detox s GW. Jak uvádí internetový článek: „Ideální podporou jsou odlehčovací dny s vyloučením mléka a mléčných výrobků, omezení solení a přidání zelených potravin, rašících výhonků.“ (celý článek zde) Počet těchto odlehčovacích dní i dávky jsou na vás. Obecné doporučení je doba 2-4 týdny, denně 4-6 Ječmenů GW a 60 Chlorell GW.

Až vyzkoušíte, můžete se podělit o pocity a zkušenosti v diskuzi níže.

 

Přeji pohodové jaro a hodně energie :o)

Ing. Jana Ziková

 

Diskusní téma: Proč přichází únava právě na jaře

Datum: 03.09.2021

Vložil: RichardFef

Titulek: package tracking


Datum: 03.09.2021

Vložil: RichardFef

Titulek: early coins


Datum: 02.09.2021

Vložil: RichardFef

Titulek: E Techno Blogs


Datum: 02.09.2021

Vložil: RichardFef

Titulek: noticias


Datum: 02.09.2021

Vložil: RichardFef

Titulek: cisco webex


Datum: 01.09.2021

Vložil: RichardFef

Titulek: Buy marijuana


Datum: 01.09.2021

Vložil: RichardFef

Titulek: slot online terpercaya


Datum: 01.09.2021

Vložil: RichardFef

Titulek: Rent a Company


Datum: 31.08.2021

Vložil: ChaseNuche

Titulek: 롤대리


Datum: 31.08.2021

Vložil: UjjukiDow

Titulek: не пойму

не совсем понятно, все ли верно написали [url=https://ukrat.ru/index.php?/Korporativnoe-pravo/skrytoe-videonablyudenie-pravovye-aspekty.html]Скрытое видеонаблюдение - правовые аспекты[/url] либо все же есть какие-то другие варианты<br>Выполняем работы по официальной ликвидации АНО максимально срочно. Даем лучшее выполнение работ на рынке. В числе предоставляемых нами особых условий высокая оперативность, индивидуальный подход к клиентам, индивидуальный подход к клиентам. У нас имеется позитивный стаж разрешения этого типа проблем.

<< 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>

Přidat nový příspěvek