Archiv článků

ZELENÉ POTRAVINY A DĚTI

22.03.2013 21:18
Je velmi důležité, aby se děti od útlého věku učily přijímat zelenou stravu tak, aby se stala přirozenou součástí jejich jídelníčku. Stravovací návyky V dětství si vytváříme pozdější stravovací vzorce. Jíme střídmě nebo nestřídmě, jíme pestrou nebo jednotvárnou stravu, máme dostatek nutričních...

JEČMEN A CUKROVKA

22.03.2013 20:36
Z informací, které přišly společně s ječmenem po jeho uvedení na náš trh, vyplynulo, že jeden z hlavních účinků ječmene je příznivé ovlivnění zvýšené hladiny krevního cukru. A protože onemocnění cukrovkou je v naší populaci velmi časté, bylo nasnadě, že ověření tohoto účinku v podmínkách naší...

PŘEKYSELENÍ ORGANISMU

21.03.2013 12:50
Díky sladkostem, vařené a živočišné stravě trpíme nerovnováhou kyselin a zásad. Kyselé prostředí působí na buňky doslova ničivě. Naopak, nebezpečným organismům (především plísním) vytváří živnou půdu. Díky nerovnému prostředí prohrávají obranné buňky v boji s rakovinnými. Díky nerovnováze prohrává...
Záznamy: 61 - 63 ze 63
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7